Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 26 липня 2012 року

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки велосипеда з коридору житлового будинку 43-рінчого жителя одного із сіл району. Ним виявися 49-річний односельчанин потерпілого. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

На присадибній ділянці жительки одного із сіл Ульяновського району за письмовою згодою власниці правоохоронці під час огляду виявили 15 кущів коноплі.
Таку ж кількість росли коноплі працівники міліції виявили і на території домоволодіння 20-річного жителя обласного центру.
Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. За цим фактами проводяться перевірки.

До Кіровського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся 16-річний місцевий житель. На одній із вулиць міста невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном потерпілого. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину правоохоронці викрили 20-річного жителя обласного центру.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool