Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 19 липня 2012 року

Працівники Ленінського відділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні пограбування 20-річної жительки обласного центру. Ним виявися 52-річний чоловік без постійного місця проживання. На одній із вулиць міста зловмисник, ударивши потерпілу палицею по руці, відкрито заволодів її мобільним телефоном. За цим фактом порушено кримінальну справу. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно підозрюваного.

На присадибній ділянці 38-річної жительки одного із населених пунктів Ульяновського району правоохоронці виявили 61 кущ коноплі.
А на одній із вулиць обласного центру працівники батальйону патрульної служби затримали 19-річного місцевого жителя, який вживав коноплю шляхом куріння із пристрою, виготовленого із пластикових пляшок.
Нарковмісні рослини та саморобний пристрій вилучено і направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

До Світловодського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 51-річний житель районного центру. Чоловік повідомив, що з його господарської будівлі було викрадено сталевий лист та секцію металевого паркану, виготовленого із арматури. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні цього злочину правоохоронці викрили 16-річного місцевого жителя
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool