Кіровоградшина: Надзвичайні події з 26 по 29 жовтня 2012 року

Жовтень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

26 жовтня у м. Кіровограді внаслідок короткого замикання електророзетки в кімнаті горіло 1 кв. м дивану та 5 кв. м домашніх речей в квартирі житлової дев’ятиповерхівки.
У м. Мала Виска виникла пожежа 20 кв. м господарчої споруди. Причина пожежі з’ясовується. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників вдалося запобігти поширенню вогню на розташовані поряд господарчу споруду та гараж.
До неврологічного відділення Маловисківської центральної районної лікарні з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано 67-річну жительку села Плетений Ташлик. Стан хворої – легкий.
27 жовтня у м. Знам’янці виникла пожежа дивану в приміщенні будівлі, яка не експлуатується. Причина та збитки – встановлюються. Завдяки оперативності рятувальників вдалося запобігти поширенню вогню на всю будівлю.
У м. Кіровограді необережне поводження невстановлених осіб з вогнем під час паління стало причиною пожежі 1 кв. м сміття в безгосподарчому двоповерховому будинку по вулиці Шевченка. За подібних обставин горіло 0,3 кв.м сміття у сміттєпроводі житлової п’ятиповерхівки по вулиці Родимцева.
У с. Велика Северинка Кіровоградського району через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 18 кв. м дерев’яного оздоблення металевого будівельного вагончика на території приватного домоволодіння. Через таку ж причину горіло 3 кв. м домашніх речей у житловому будинку 94-річної жительки села Нова Павлівка того ж району.
У м. Кіровограді рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області допомогли 42-річній жінці вибратись з річки Інгул, куди вона потрапила через власну необережність.
У м. Кіровограді рятувальники допомогли працівникам міліції відкрити двері квартири.
28 жовтня у м. Світловодську необережне поводження з вогнем невстановленої особи спричинило пожежу 5 кв. м тирси та відходів будівельних матеріалів.
У м. Олександрії та ж причина стала приводом для виникнення пожежі 4 кв. м сміття в підвальному приміщенні житлової дев’ятиповерхівки.
У с. Губівка Компаніївського району виникла пожежа ліжка, постільних речей та 1 кв. м перекриття житлового будинку 43-річного місцевого жителя, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті – встановлюється. Причина пожежі – необережне поводження господаря будинку з вогнем при курінні.
Особовим складом чергового рятувального відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області надано допомогу працівникам міліції по вилученню тіла загиблого чоловіка, особа якого та причина смерті встановлюються, з водойми річки Інгул.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool