Кіровоградщина: надзвичайні події з 15 по 18 березня 2013 року

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Кіровограді надано допомогу керівництву Обласного центру народної творчості по закріпленню на даху металевого листа, який загрожував падінням на проїжджу частину.
16 березня у м. Знам’янка виникла пожежа 12 м2 покрівлі господарчої споруди в домоволодінні. У м. Світловодськ виникла пожежа 50 м2 покрівлі житлового будинку в приватному домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
У Кіровограді по вул. Жовтневої Революції надано допомогу комунальним службам міста про розпилюваннню та прибиранню гілки, яка загрожувала падінням на тротуар.
У смт Смоліне Маловисківського району надано допомогу співробітникам міліції по відкриванню дверей квартири.
17 березня у с. Злинка Маловисківського району через коротке замикання електромережі виникла пожежа домашніх речей та 3 м2 перекриття житлового будинку. З такої ж причини у смт Власівка Світловодського району виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхівки.
У Кіровограді по вул. Жадова виникла пожежа 1 м2 сміття та 1,5 м2 пластикового контейнеру. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
У с. Новороманівка Знам’янського району виявлено 6 артилерійських снарядів калібру 76 мм, що належать до періоду Великої Вітчизняної війни. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт заплановано на 18 березня 2013 року.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool