Кіровоградщина: надзвичайні події по місту та області з 2 по 5 серпня

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

2 серпня у с. Новосавицьке Долинського району виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. На території Созонівської сільради Кіровоградського району виникла пожежа 100 м2 сухої трави на відкритій території. У с. Червоне озеро Долинського району виникла пожежа 250 м2 сухої трави на відкритій території. У Кіровограді виникло дві пожежі сухої трави та сміття на відкритій території, загальною площею 450 м кв. Причина пожеж - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У смт Добровеличківка виникла пожежа 4 м2 дерева на відкритій території. Причина встановлюється.
У с. Крупське Кіровоградського району виявлено вибухонебезпечні предмети часів ВВв: 152 мм артилерійський снаряд – 1 од., 76 мм артилерійський снаряд – 15 од. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України в області виявлені боєприпаси знешкоджено.
На 35 км автодороги Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв у Кіровоградському районі водій автомобіля «Пежо-406» виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «Рено». В результаті чого автомобіль «Рено» з’їхав в кювет, а автомобіль «Пежо» розвернуло на зустрічній смузі руху, де на нього допустив наїзд автомобіль «Лада-Каліна». Внаслідок ДТП травмовано 6 осіб, а саме: водія автомобіля «Пежо», громадянина Білорусі 1974 р.н. та його сина 2003 р.н.; водія автомобіля «Рено» 1956 р.н. та двох його пасажирів 1958 та 2009 р.н., а також водія автомобіля «Лада-Каліна» 1966 р.н.

3 серпня у с. Панчеве Новомиргородського району виникла пожежа 6 м2 дерев’яної веранди та покрівлі житлового будинку. Причина – необережність під час куріння невстановленої особи.
У Кіровограді по вул.Полтавській виникла пожежа 6 м2 покрівлі та 24 м2 сміття в нежитловій будівлі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Мініна та Волкова рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню двох дерев.
У Світловодську надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

4 серпня у смт Нова Прага Олександрійського району виникла пожежа 7 м2 перекриття та 9 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить 41-річному чоловіку. Причина – необережне поводження господаря з вогнем під час куріння.
У Кіровограді по вул. 50 р. Жовтня виникла пожежа 5 м2 шпалер в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхівки. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем 3-річного онука господаря
У Кіровограді поблизу Масляниківського цвинтаря виникла пожежа 15 м2 сміття на відкритій території. Поблизу с. Новомосковське Долинського району виникла пожежа 370 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожеж - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Долинській виникла пожежа 1,5 м2 домашніх речей на балконі квартири на третьому поверсі п’ятиповерхівки. Причина – необережне поводження з вогнем господаря під час куріння.
У с. Злинка Маловисківського району виникла пожежа 6 м2 шиферної покрівлі, 5 м2 дерев’яної обрешітки та чотирьох вікон в приватному житловому будинку, що не експлуатується. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. 50р. Жовтня та Яновського надано допомогу по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, що впала на дроти електропередач та дерева, що впало на проїжджу частину, відповідно.
У Кіровограді надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool