Кіровоградщина: на вимаганні та отриманні хабара викрито селищного голову

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1541 | Коментарі: 0

Представник органу місцевого самоврядування, спонукаємий жадобою до наживи, вимагав та отримав від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 7,5 тис. грн.

У таку суму голова сільради оцінив надання підприємцеві в оренду земельної ділянки площею 30 м. кв. вздовж шосе для розміщення торгового кіоску, з розрахунку 250 грн. за один метр квадратний. Зазначені кошти посадовець наказав перерахувати на кредитний рахунок.
Після отримання неправомірної вигоди був затриманий працівниками УБОЗ УМВС в області.
Неправомірні дії посадовця кваліфіковано за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди з використанням влади чи службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.
Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює прокуратура області.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool