Кіровоградщина: на станції Олександрія з вагонів потягів було евакуйовано майже тисячу пасажирів

Серпень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Свідомо неправдиве повідомлення від горе-жартівників про мінування пасажирського поїзду призвело до затримки трьох пасажирських поїздів на час від 30 хвилин до 2 годин, повідомляє FOTOINFORM.NET

Сьогодні залізничники по станції Олександрія (регіональна філія «Одеська залізниця») дізналися від правоохоронців про повідомлення від невідомих осіб про мінування пасажирського поїзду, який прямує з Дніпра до Києва та наближається до станції Олександрія.

Після повідомлення близько тисячу пасажирів було евакуйовано з вагонів.

Пасажири поїздів, серед яких було багато дітей, понад 2 години під палючим сонцем були змушені чекати, доки правоохоронці разом із кінологами перевірять рухомий склад на наявність вибухонебезпечних предметів.

По завершенню огляду було надано дозвіл на відправлення поїзду. Інформація про мінування не підтвердилася.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool