Кіровоградщина: на розвиток освіти спрямували майже 33 мільйонів гривень

Липень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області на реалізацію проєктів Нової української школи спрямують 32,3 млн грн. Із цієї суми 25,4 млн грн надійшли з державного бюджету, 6,9 млн грн – із місцевого.

Про це повідомив сьогодні, 13 липня, під час пресконференції начальник управління освіти й науки ОДА Володимир Таборанський.

За словами посадовця, 32,3 млн грн будуть розподілені таким чином:

• 13,4 млн – на закупівлю нових меблів;
• 11 млн – на придбання комп’ютерів і принтерів;
• 7,9 млн – на оснащення дидактичними матеріалами.

Як пояснив Володимир Таборанський, загалом новий освітній простір включає в себе організацію осередків навчально-пізнавальної та художньо-творчої діяльностей, зон для гри та відпочинку, осередків для вчителя, а також облаштування змінних тематичних осередків.

Окрім цього, у навчальних закладах створять дитячі класні бібліотеки та куточки живої природи для проведення дослідів і спостережень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool