Кіровоградщина: на пожежі загинув 47-річний чоловік

Березень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1948 | Коментарі: 0

8 березня о 23:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Петрове Знам’янського району горить літня кухня у одному з домоволодінь

 Про пожежу повідомив сусід, який проходив поблизу житлової садиби та помітив дим із вікна. Чоловік хотів зайти до літньої кухні, але відкривши вхідні двері, побачив задимлення у веранді. Двері були зачинені зсередини, тому свідок одразу сповістив про займання за номером «101». Прибувши на місце події, під час розвідки рятувальники виявили у літній кухні тіло 47-річного загиблого господаря та ліквідували займання. Як з’ясувалося, напередодні увечері сусід бачив власника садиби у нетверезому стані із запаленою цигаркою. Фахівцями встановлено, що чоловік вночі ліг спати з недопалком. А жару від сірника чи недопалка достатньо для загорання горючих елементів дивана. Нагадаємо, що з початку року це вже 17-й випадок загибелі на пожежі, що виникла через необережність під час паління у нетверезому стані.

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool