Кіровоградщина: на отриманні неправомірної вигоди викрито службову особу Держземагенства

Липень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1353 | Коментарі: 0

Прокуратурою області спільно з співробітниками УМВС в області викрито на отриманні 3,5 тис. грн. неправомірної вигоди службову особу відділу Держземагентства у Маловисківському районі.

Неправомірну вигоду вказана особа вимагала за видачу витягів на 70 земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
Правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.
Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool