Кіровоградщина: на місцевих водоймах серед відпочивальників проводять рейд

Липень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 512 | Коментарі: 0

17 липня просвітницьку роботу провели працівники Компаніївського та Гайворонського районних підрозділів Управління ДСНС в області серед відпочивальників на місцевих водоймах.

Фахівці рятувальної справи спілкувались з населенням та з'ясовували, чи обізнані люди з правилами відпочинку на воді.

Зауважимо, що громадяни, у першу чергу, самі повинні дбати про свою особисту безпеку. Тому їм порадили не заходити у воду у стані алкогольного сп'яніння, не відпочивати біля водойм наодинці, не запливати за обмежувальні знаки, не перегріватись та не допускати переохолодження. 

Найбільша група ризику – це діти. Тому з дітлахами, які відпочивали без нагляду дорослих, було проведені окремі додаткові бесіди. Дітям пояснили, до чого може призвести необережність на воді. Працівники Служби порятунку нагадали, якими небезпечними можуть бути ігри на воді з захватами та притопленнями та як важливо купатись тільки у спеціально облаштованих місцях. Діти із задоволенням спілкувались з рятувальниками та запевнили, що дотримуються правил безпечної життєдіяльності.

В ході проведення профілактичної роботи всім співрозмовникам було надано листівки з правилами безпеки на водних об'єктах. Впевнені, що робота рятувальників не залишила байдужими громадян та допоможе їм завжди пам'ятати про власну безпеку.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool