Кіровоградщина: на дорогах загального користування ліквідували 97 відсотків ямковості (ФОТО)

Червень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

Деякі ділянки, які передбачалося залагодити поточним дрібним ремонтом, доведеться ремонтувати аварійним

Укравтодор поставив перед службами автомобільних доріг в областях завдання ліквідувати ямковість на державній мережі до 15 червня. На Кіровоградщині з завданням практично впоралися – на дорогах загального користування з індексами «М», «Н» та «Р» ліквідували 97% ямковості.

Проте, додалися ділянки з суцільним руйнуванням, які попередньо планували ремонтувати поточним дрібним ремонтом. Через особливості розподілення фінансування їх цього року довелося включити до категорії ямкового ремонту, тож додатково маємо ще 49 700 м² уражених ямковістю і новий відсоток виконання – вже не 97%, а 66%. До того ж утворилися нові деформації в тих місцях, де на період весняного інспектування їх не було.

На замовлення Служби автодоріг у Кіровоградській області з початку року ліквідовано 196 303 м², з них 161 299 м² гарячим асфальтобетоном, 710 м² - методом просочення, 6 427 методом просочення та 27 867 м² іншими сумішами.
На державних дорогах ліквідували ямковість на 104 343 м², на територіальних – 47 955 м², на місцевих – 44 005 м² ямковості.
За звітний період, з 9 по 16 червня включно, полагодили 17 894 м² дорожнього покриття, з яких 16 709 метрів квадратних гарячим асфальтобетоном.

Роботи виконували філії ДП «Кіровоградський облавтодор», який є основним підрядником Служби.
Тільки для повної ліквідації ямковості на автомобільних дорогах загального користування необхідні додаткові кошти у сумі 56,4 мільйонів гривень.

Надалі паралельно з проведенням додаткового аварійного ремонту, дорожники вестимуть поточний дрібний та середній ремонт. На разі роботи вже почалися на автодорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, які виконує на замовлення Служби автодоріг ТОВ Дор-Строй.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Кіровоградщина: на дорогах загального користування ліквідували 97 відсотків ямковості

Кіровоградщина: на дорогах загального користування ліквідували 97 відсотків ямковості

Кіровоградщина: на дорогах загального користування ліквідували 97 відсотків ямковості


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool