Кіровоградщина: на базі інтернатного закладу проведено тактичні навчання

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

8 червня на базі Обознівського психоневрологічного інтернату, що у Кіровоградському районі, проводилися тренувальні тактичні навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на об’єкті з масовим перебуванням людей. Участь у навчанні взяли рятувальники Державного пожежно-рятувального загону №1 У ДСНС України у Кіровоградській області.

За тактичним задумом внаслідок короткого замикання сталося займання у приміщенні їдальні, яка розташована у житловому корпусі інтернату. Пожежа швидко розповсюджується, виникає сильне задимлення й існує загороза розповсюдження вогню на сусідні приміщення.

Персонал закладу одразу повідомив про подію за номером «101». По прибуттю перших пожежно-рятувальних підрозділів на місце події встановлено, що площа пожежі становить 115 кв. м. На гасіння пожежі подаються три пожежні стволи та працюють три ланки газодимозахисної служби. Завдяки комплексу вжитих заходів рятувальникам вдається оперативно зупинити поширення вогню та повністю ліквідувати пожежу. Загиблих та травмованих немає.

У підсумку начальницький склад пожежно-рятувальних частин м.Кіровограда вивчив оперативно-тактичну характеристику об’єкта, особливості ведення оперативних дій та методи ліквідації надзвичайних ситуацій. Також рятувальники поновили знання з проведення розрахунку сил та засобів, потрібних при ліквідації подібної надзвичайної ситуації та повторили вимоги безпеки праці. При цьому дії на випадок пожежі відпрацювали і працівники інтернатного закладу.

До участі у навчанні було задіяно 40 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool