Кіровоградщина: на автошляхах області рятувальники 5 разів надавали допомогу водіям

Лютий 17, 2021 | Новини | Переглядів: 605 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградського гарнізону надали допомогу водіям 5 транспортних засобів на дорогах області.

Двічі допомагали водіям автотранспорту долати складні ділянки доріг рятувальники 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка (біля с. Варварівка та по вул. Чайковського райцентру). Буксирували автівки також бійці 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород (вул. Соборності), 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (біля сю.Созонівка) та 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ (біля районного центру).

Всього від Управління ДСНС України у Кіровоградській області було залучено 19 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградського гарнізону надали допомогу водіям 5 транспортних засобів на дорогах області.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool