Кіровоградщина: міліція затримала чоловіків, що підозрюються у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень жителю області

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Після пізнього візиту двох жителів одного з населених пунктів Устиновського району до домоволодіння 54-річного односельчанина, господар будинку потрапив у лікарню, де через кілька годин помер. Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

До райвідділу міліції звернувся місцевий житель, який повідомив про побиття родича, він також викликав на місце події і швидку допомогу. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу, але лікарі вже нічим не змогли йому зарадити. За результатами судово-медичної експертизи селянин помер від отриманих тяжких травм голови.
«Попередньо правоохоронці встановили, що того дня до чоловіка завітали двоє односельчан, 50 та 37 років. Запідозривши знайомого у негідному вчинку, вони прийшли розібратися у ситуації. Між господарем та гостями, на ґрунті ревнощів одного з них своєї родички до чоловіка, виникла сварка. Під час з’ясування стосунків молодший із зловмисників побив 54-річного місцевого жителя. Після чого односельчани залишили помешкання потерпілого» – розповів начальник Устиновського райвідділу міліції Василь Кривий.
Згодом підозрюваних затримали працівники міліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років ув’язнення. Один із зловмисників раніше вже неодноразово відбував покарання за скоєння крадіжок. Наразі слідство триває.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool