Кіровоградщина: міліція допомагала водіям вибратися зі снігового полону (фото)

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Негода, що вже кілька діб вирує у різних регіонах держави, значно ускладнила рух на автошляхах.

Не оминули надзвичайні погодні умови і Кіровоградщину, але, на щастя, в області наслідки стихії довелося ліквідовувати лише на окремих ділянках доріг. На допомогу водіям, що постраждали від негоди, одними із перших прийшли працівники Державтоінспекції.
Так, 24 березня 2013 року о пів на сьому ранку на території Онуфріївського району на 133-135 км автодороги Полтава-Олександрія утворився затор. В сніговому полоні опинилося 11 одиниць транспортних засобів, але люди не залишилися наодинці із бідою. Із заметів водіям допомагали якнайшвидше вибратися працівники Державтоінспекції, райавтодору, Олександрійського дорожньо-експлуатаційного підрозділу, місцевого підприємства та рятувальники, - розповідає начальник УДАІ УМВС в області Олексій Березневич.
Працівники двох екіпажів ДАІ робили все від них залежне, аби допомогти всім постраждалим від негоди. Інспектори витягали зі снігових заметів автомобілі, організовували рух іншого транспорту на автодорозі. Також людям підвозили гарячі напої та надавали можливість скористатись мобільним зв’язком.
Крім того, правоохоронці доставили до місця затору лікаря, оскільки одному з водіїв стало зле і він потребував медичної допомоги.

Кіровоградщина міліція допомагала водіям вибратися зі снігового полону (фото)

Кіровоградщина міліція допомагала водіям вибратися зі снігового полону (фото)

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool