Кіровоградщина: мешканець області влаштував стрілянину з балкону квартири

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

Ним виявився 42-річний житель міста Олександрії Кіровоградської області. Правоохоронці, що прибули на місце пригоди, вмовили чоловіка припинити протиправні дії та відчинити їм двері. За скоєне йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

- До Олександрійського міського відділу міліції звернулися місцеві жителі, які повідомили, що у одному з будинків пролунали звуки, схожі на постріли. – розповідає в.о. першого заступника начальника міськвідділу Віталій Гінцар.
Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці чимало часу витратили на те, аби вмовити чоловіка впустити їх до помешкання. Коли зловмисник все ж відчинив двері, стало зрозуміло, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.
«Попередньо працівники міліції встановили, що спочатку олександрієць вистрілив кілька разів всередині квартири, а потім вийшов на балкон, де почав стріляти у повітря. Приводом до таких дій чоловіка нібито стали особисті сімейні негаразди» – повідомив Віталій Вікторович.
На щастя, інцидент обійшовся без потерпілих. Правоохоронці вилучили у зловмисника мисливську вогнепальну рушницю, яку він зберігав без відповідних документів, а також патронтаж з понад 30-ма набоями та більше 60 пустих гільз. Зброю і боєприпаси направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу, арешту на строк до шести місяців або обмеження волі до п’яти років. Наразі слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool