Кіровоградщина майже виконала план на 2021 рік по ремонту місцевих доріг

Жовтень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині в рамках президентської програми «Велике будівництво» цьогоріч вже завершені ремонтні роботи на 15 об’єктах з 32. 

Про це під час брифінгу повідомив директор ДП «Агенство місцевих доріг» Анатолій Зорькін.

Так, у 2021 році запланований капремонт на 17 дорогах загального користування місцевого значення, зокрема, 5 об’єктів комунальної власності. Також на 15 – поточний середній ремонт (зокрема 3 об’єкти комунальної власності).

«На даний час по усім 32 об’єктам провели тендерні процедури та уклали договори підряду. Розпочато ремонтно-будівельні роботи на 31 дорозі (в т.ч. на 15 завершено виконання ремонтних робіт), по 1 дорозі комунальної власності виконуються роботи з підготовки документації для отримання дозволу ДАБІ на початок виконання робіт. Влаштовано 64,55 км покриття автомобільних доріг, що складає 90% від запланованих 71,78 км», - пояснив Анатолій Зорькін. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool