Кіровоградщина має 22,1 тис. безробітних по області

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

За даними обласної служби зайнятості на обліку цієї установи на кінець лютого 2013р. перебувало 22,1 тис. безробітних громадян області. Статус безробітного протягом лютого отримали 2,9 тис. осіб.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області на кінець лютого 2013р. становив 3,7% населення працездатного віку, у сільській місцевості – 5,3%, у міських поселеннях – 2,8%.
Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених підприємствами, установами й організаціями до служби зайнятості,
на кінець лютого 2013р. становила 1,2 тис. проти 0,9 тис. на кінець січня 2013р.
Навантаження незайнятого населення, яке перебувало на обліку в державній службі зайнятості, на одне вільне робоче місце (вакантну посаду), на кінець лютого 2013р. зменшилося та становило 18 осіб проти 25 осіб на початок місяця.
За сприяння державної служби зайнятості в лютому п.р. працевлаштовано 0,9 тис. осіб проти 0,8 тис. осіб у січні.
Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю впродовж лютого п.р., становила 20 тис. осіб. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 1022 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool