Кіровоградщина: лісівники вітали переможців (ФОТО)

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

У Міжнародний день захисту дітей лісівники Кіровоградщини вітали переможців обласного етапу щорічних конкурсів на кращий твір та кращий дитячий малюнок за темою «Людина та ліс».

Урочисте нагородження відбулось під час засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Цьогоріч на конкурс було представлено 578 дитячих малюнків і творів. Конкурсні комісії розглянули 345 дитячих робіт, виконаних у різних напрямах живопису. 233 роботи брали участь у номінації «Кращий твір».

Серед робіт, що перемогли в обласному етапі, кращим визнано твір Анатолія Шестакова, учня 8 класу Богданівської ЗОШ № 1. Робота Аліни Ульянич, учениці 7 класу Красносільської школи зайняла друге місце. Шестикласниці Олені Сергатій із Компаніївської ЗОШ члени журі присудили третє місце.

Першість у номінації «Кращий малюнок» дісталась одній з наймолодших конкурсанток - Ользі Єршовій. У її роботі «Рости, берізко» відчувається справжня любов до лісу, дівчинка переживає за його майбутнє і тому вбачає продовження його життя у посадці нових дерев. Твір Олі привертає увагу неординарною манерою виконання.

Третьокласник Михайло Алешкевич із Побузької школи виборов друге місце. Нагорода за третє місце - в Олександра Щепіни, учня 3 класу Онуфріївської школи.

Лідери творчих змагань отримали у подарунок від обласного управління лісового та мисливського господарства і обласного Товариства лісівників цікаві та корисні подарунки: володарям перших місць вручено планшети, за друге – фотоапарати, в нагороду за третє місце призери отримали цифрові МР3 плеєри.

Без уваги лісівників не залишилась і дітки, які не здобули призових місць в обласному етапі. За участь у конкурсах, активну життєву позицію, шанобливе ставлення до лісу їм вручили подяки та нагородили заохочувальними призами.

Лісівники Кіровоградщини висловлюють усім юним шанувальникам лісу - надійним помічникам лісової охорони та їхнім педагогам щиру вдячність за активну участь у конкурсі і ту постійну допомогу, яку підростаюче покоління надає лісу. Ваші творчі перемоги і перемоги на лісових просторах роблять вагомий внесок у збереження та примноження зеленого оберегу степового краю.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Кіровоградщина: лісівники вітали переможців (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool