Кіровоградщина: кмітлива жіночка торгувала неіснуючими автомобілями

Травень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині стосовно 30-річної місцевої жительки за скоєння низки шахрайств відкрито кримінальні провадження.

Кмітлива жіночка зуміла облаштувати і вести власний «автомобільний бізнес». Тільки згодом її клієнти довідалися, що він існує лише на словах…
Знайомство підозрюваної з правоохоронцями, насправді, відбулося значно раніше. Навчаючись в середній школі, дівчинка неодноразово влаштовувала бійки з однолітками та іноді навіть крала чужі речі, тож і перебувала на обліках у міліції. З того часу вона подорослішала і зрозуміла, що брати чуже – це погано, а потрібно робити так, аби потерпілі віддавали свої статки з неабияким бажанням.
Комунікабельність та вміння ввічливо і тактовно спілкуватися з людьми стали в нагоді молодиці, яка з метою власного збагачення зуміла переконати людей у тому, що придбати дешевий вживаний автомобіль з Європи, це не казка, а цілком можливі реалії життя.
За легендою, підозрювана мала родичів в одній із іноземних країн, тож обіцяла виступити посередником у купівлі недорогих авто. Вартість машин з мінімальним пробігом, за словами «продавчині», коливалася від 2 до 5 тисяч доларів США. На такі вигідні умови пристали четверо кіровоградців віком від 25 до 35 років. Повіривши жінці, потерпілі спромоглися виплатити їй повну собівартість за свої майбутні автівки. От тільки очікування перетворилося у вічність.
Зі своїми клієнтами ввічлива жіночка не сварилася. Вона обіцяла повернути гроші за першою ж вимогою, але не сьогодні, а, наприклад, наприкінці тижня. Ображені люди на деякий час заспокоювалися, але проблема від того не зникала.
Наразі за цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), якою передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.
Проводиться розслідування. Правоохоронці перевіряють причетність особи до скоєння подібних злочинів і припускають, що кількість потерпілих може бути значно більшою, тому радять людям звертатися із заявами до міліції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool