Кіровоградщина готується приймати переселенців з Миколаївської області

Листопад 04, 2022 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Сьогодні, під час засідання координаційної ради з питань соціального та правового захисту внутрішньо переміщених осіб, радниця патронатної служби апарату Галина Пастух повідомила, що область готується приймати жителів Миколаївщини.

«Евакуація внутрішніх переселенців з Донецької до нашої області повністю завершена. Ми були першими, хто приймав потяги з біженцями. Це неймовірний досвід - 3865 евакуйованих осіб. Дякую всім, хто брав участь у їх розміщенні та наданні допомоги. Велика вдячність громадам, що долучилися до розселення», - наголосила Галина Пастух.

Вона додала, що обласний штаб з питань ВПО працює в цілодобовому режимі. У засіданні координаційної ради взяла участь заступниця голови ОДА Катерина Колтунова 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool