Кіровоградщина готується до масштабного фестивалю бджолярів

Липень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Кіровоградщина готується до проведення фестивалю бджолярів KropHoney Fest, який відбудеться на території Регіональної торгово-промислової палати. 

Деталі підготовки обговорювали під час засідання організаційного комітету з питань виставкової діяльності облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Сергія Шеремета.

Наразі визначена дата проведення фестивалю – 19 серпня. Саме цього дня відзначають День пасічника та Яблучний Спас. Програму заходу визначали спільно з департаментом АПК облдержадміністрації.

Як повідомила президент РТПП Ірина Саєнко, програма фестивалю буде насиченою – крім виставки продукції бджільництва пройде низка цікавих заходів, зокрема, форум для бджолярів. До участі у фестивалі долучиться перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький. У програмі заходу - панельні дискусії щодо стану галузі бджільництва, підтримки даної галузі, правового захисту власників пасік, технології виробництва.


Панельні дискусії вестимуть знані спікери, серед яких – представники всеукраїнського громадського об’єднання ГО «Спілка пасічників України», науковці та підприємці. Крім цього, відбудеться презентація виробників-учасників ярмарку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool