Кіровоградщина: Горять необережні...

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

За минулі 4 доби, на Кіровоградщині, виникло 17 пожеж, в яких загинуло 2 людини та було завдано матеріальної шкоди приватним володінням.

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області постійно переймається даною проблемою. Робота відділення зв'язків з громадськістю міських та районних відділів Управління Держтехногенбезпеки в області по проведенню навчання населення правилам пожежної та техногенної безпеки продовжується. Постійна увага приділяється громадянам, так званої «групи ризику». Саме вони приносять багато «пожежних» проблем.
Незважаючи на постійне проведення агітаціно-роз’яснювальної роботи з населенням співробітниками Управління Держтехногенбезпеки, кількість пожеж на території області продовжує зростати.
Цілий ряд пожеж стався через необережне поводження з вогнем. 10 липня цього року, в м. Кіровограді, по вул. Жовтневої революції, вночі виникла пожежа в однокімнатній квартирі п'ятиповерхового житлового будинку, в якій загинула пенсіонерка. В одному з подібних випадків, загинула 55- річна жінка. Недбало розпалюючи сміття у себе на ділянці, вона отримала тяжкі опіки від яких і загинула. Ця подія сталася в одному із сіл Ульяновського району. Менш трагічні та все ж сумні події сталися через необережність під час паління 35-літнього господаря. В приватному домоволодінні Маловисківського району горіла солома. А в с.Мануйлівка, з цієї ж причини, у 55-літнього господаря згоріло сіно та солома врожаю 2012 року.

Аналізуючи ці та інші випадки загорання, Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області, ще раз акцентує вашу увагу на дотриманні правил пожежної безпеки. Уважно стежте за станом електричної проводки у вашій оселі. Не паліть у ліжку та у місцях, де виникнення пожежі є дуже ймовірним. Не спалюйте сміття в непризначених для цього місцях. Обережне поводження з вогнем, може врятувати ваше життя та здоров’я, яке є найціннішим даром у нашому житті.
Бережіть себе, не жартуйте з вогнем!!!

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool