Кіровоградщина: фатальна поїздка на мотоциклі

Квітень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

В одному із населених пунктів Ульяновського району Кіровоградської області поїздка з вітерцем двох місцевих жителів призвела до непоправних наслідків.

Отримані у результаті падіння із транспортного засобу травми виявилися для одного з чоловіків несумісними з життям.
Попередньо встановлено, що двоє односельчан, 34 та 36 років, разом їхали на мотоциклі. У результаті шарпанини, що виникла під час руху, товариші упали на дорогу разом із транспортним засобом. Після цього, молодший із них вирушив далі, залишивши травмованого на місці пригоди.
Потерпілого на узбіччі виявив місцевий житель, про що терміново повідомив до Ульяновського райвідділу міліції. З тяжкими травмами голови чоловіка було доставлено до районної лікарні, але через кілька днів він помер.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool