Кіровоградщина: двоє невідомих осіб скоїли напад на сторожа

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Мешканці Миколаївської області «спеціалізувалися» у переважній більшості на викраденні тракторів. Після скоєння злочину техніку розбирали і продавали у вигляді запчастин. У даний час доведено причетність зловмисників до 6 угонів. За ці дії обом загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

На Кіровоградщині пригода мала місце на початку вересня. До Устинівського райвідділу міліції близько 5 години ранку надійшло повідомлення про те, що о першій ночі двоє невідомих осіб скоїли напад на сторожа однієї з тракторних бригад. Зловмисники зв᾿язали чоловіку скотчем руки та прив᾿язали мотузкою до стільця, а самі пішли бродити територією, де стояла техніка. Через деякий час потерпілий почув гуркіт заведеного двигуна, а коли шум стих, зумів звільнитися від мотузки. Пішки він вирушив до сусіднього села, де повідомив про те, що сталося, керівника служби безпеки підприємства.

- Оперативники розшукали крадіїв в одному з сіл Миколаївської області. Зловмисниками виявилися двоє непрацюючих громадян, 25 та 35 років. Один з них орендував територію тракторної бригади, на якій «компаньйони» самотужки і розбирали крадену техніку, а потім продавали у вигляді запчастин. Також правоохоронці з᾿ясували, що до того, як «побувати» на Кіровоградщині, молодики встигли викрасти та розкурочити ще 5 одиниць сільськогосподарської техніки, – розповідає начальник Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Леонід Мельник.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій» та ч. 2 ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool