Кіровоградщина: дві жінки намагались покінчити життя - самогубством

Листопад 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Двом спробам самогубства вдалося запобігти рятувальникам минулої доби.

12 листопада о пів на п’яту вечора намагалась стрибнути з власного балкону на другому поверсі 82-річна жителька міста Олександрії. Сусіди розповідають, жіночка неспокійно поводилась від самого ранку: гучно била стільцем в двері власної квартири, поки її не налякали, що викличуть міліцію. Натомість сусіди подзвонили її синові, який проживає в іншому місті. Поки чекали його приїзду, не спускали з «порушниці спокою» очей. Саме сусіди викликали правоохоронців та зателефонували до служби порятунку, коли жінка повисла на власному балконі, з останніх сил тримаючись за поручні. І ті й інші прибули вчасно: правоохоронці вибили двері та встигли підхопити жінку за руки, а рятувальники ззовні піднялись по драбині та притримали її за ноги. Після чого постраждалу забрала «швидка».
13 листопада за десять хвилин до третьої ночі до служби «101» зателефонував житель селища Побузького Голованівського району: його дружина закрилась у гаражі та намагалась вчинити спробу самогубства. Рятувальники відкрили гаражні ворота та дали змогу чоловікові відмовити дружину від рішучого кроку.
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool