Кіровоградщина: допоможіть знайти зниклу дівчину! (фото)

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

УМВС України в Кіровоградській області просить допомоги у встановленні місця знаходження неповнолітньої Стрийської Марини Василівни, 1996 року народження, жительки м. Олександрії. 16 березня 2013 року дівчина, після сварки з матір’ю, самовільно залишила домівку та, ймовірно, перебуває разом зі своїм хлопцем, 1994 року народження.

ЇЇ прикмети: на вигляд 17 років, зріст 174 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі блакитні, волосся довге чорного кольору фарбоване, губи тонкі. Особливі прикмети: має пірсінг з лівого боку носа. Була одягнена: темно-сірі брюки, сірий светр, світло-зелену куртку з капюшоном, кросівки білого кольору, при собі мала жіночу сумочку чорного кольору на ланцюжковому ремінці через плече.
Прохання до усіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування неповнолітньої Стрийської Марини Василівни, повідомити за телефонами: (0522) 39-75-12, 095-739-82-51, або до найближчого відділення міліції за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool