Кіровоградщина долучилася до всеукраїнської акції

Травень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1380 | Коментарі: 0

Місячник благоустрою в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля» відбувся в усіх 1030 населених пунктах області.

Під час проведення акції упорядковано 66,5 млн.кв.м. прибудинкових територій, ліквідовано 618 одиниць несанкціонованих сміттєзвалищ та зібрано 12,8 тис.м.куб. побутових відходів, очищено від бруду, протиожеледних матеріалів 70,0 млн.кв.м. вулично-дорожньої мережі.

Значна увага приділялася дитячим та спортивним майданчикам – спільними зусиллями упорядковано 1326 дитячих та 2065 спортивних майданчиків, а також 249 парків та 213 скверів. У рамках всеукраїнської акції висаджено понад 3,5 тисяч дерев та кущів.

Крім цього, виконано благоустрій 2186 одиниць меморіальних комплексів, братських могил, місць почесних поховань та 1586 одиниць кладовищ. Заплановані заходи виконані стовідсотково.

Департамент житлово-комунального господарства ОВА тримає на контролі виконання заходів безстрокової всеукраїнської кампанії із забезпечення чистоти та порядку в населених пунктах області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool