Кіровоградщина долучилася до надання гуманітарної допомоги жителям Авдіївки

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Президент України Петро Порошенко доручив головам обласних державних адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів бойовиків: населення міста потерпає від припинення електропостачання та обмежене тепло- і водопостачання. Кіровоградська область активно долучилася до формування гуманітарних вантажів, які відправлятимуться на Донеччину.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко доручив керівникам територій зробити відповідну роботу в районах та містах області.

За інформацією першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка, сьогодні з ранку розпочали збирати і вантажити продукти харчування та одноразовий посуд, теплий одяг, ліжка з матрацами, подушками і постільною білизною, ліки для надання першої допомоги та свічки для освітлення приміщень. Формуються також вантажі з дизельним і твердим паливом.

– Уже активно долучилися Кропивницький, Світловодськ, Новоукраїнка, Олександрійський район, – зазначив посадовець. – Голова облдержадміністрації також зробив запити на кожну територію щодо формування резерву гуманітарної допомоги. Ми тримаємо ситуацію під контролем і не обмежимося лише сьогодні відправленим вантажем.

Сергій Коваленко повідомив, що автомобілі з гуманітарною допомогою будуть відправлені до Краматорська, де нині знаходиться Донецька військово-цивільна адміністрація, а вже потім вони будуть перенаправлятися до Авдіївки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool