Кіровоградщина: до уваги платників ПДВ!

Березень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Новий реєстр виданих та отриманих податкових накладних

Наказ Мінфіну України від 17.02.2012 № 1340, яким затверджено форму Реєстру виданих та отриманих податкових накладних та порядок його ведення, набрав чинності з 01.03.2013р. Отже, платники ПДВ із зазначеної дати повинні вести Реєстр за новою формою.
Відповідно до п. 201.15 ст.201 Податкового кодексу щомісяця в терміни, передбачені для подання податкової звітності (календарний місяць), платники ПДВ повинні подавати до органу ДПС копії записів у реєстрах за такий період в електронному вигляді.
Нова форма реєстру порівняно з діючою суттєво не змінилась, а тому і порядок його заповнення містить лише нові положення, пов’язані зі змінами в законодавстві та деталізацією існуючих норм.
З вищезазначеним наказом можна ознайомитися на сайті державної податкової служби України (http://sts.gov.ua).
Нагадуємо, що податкова декларація з ПДВ за березень 2013 року також подається за новою формою.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool