Кіровоградщина: єдиний медичний простір

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Апаратну нараду провела заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух. Аналізуючи ключові події минулого тижня в житті регіону вона виділила публічний захист Гайворонського районного сегменту програми "Центральний регіон – 2015", що відбувся під час виїзного засідання колегії ОДА.

- Ми провели виїзне засідання колегії облдержадміністрації у Гайворонському районі. Головний висновок – потенціал у районі є, але потрібні нові підходи до розвитку території.
Заступник голови облдержадміністрації уточнила: "Гайворон має доволі позитивні позиції: він густо заселений, там діють порівняно великі селищні ради, доволі багаті надра. Але є і чимало проблем, допущених керівництвом території, зокрема, у напрямку залучення інвестицій у розвиток території. Та й взагалі, про які здобутки можна говорити, якщо у Гайвороні вода подається по годинах?!"
Відтак, за словами Галини Пастух, колегія ОДА прийняла рішення визнати роботу Гайворонської райдержадміністрації з виконання програми «Центральний регіон-2015» як таку, що потребує значного покращення, а також вважати за доцільне здійснити кадрове зміцнення керівництва Гайворонської РДА.
Від питань внутрішньообласних – до загальнодержавних. Основне питання сьогоднішнього порядку денного апаратної наради стосувалося реформування системи екстреної медичної допомоги.
- Розпочате реформування системи екстреної медичної допомоги має за мету створити єдиний медичний простір, у рамках якого будуть злагоджено працювати всі рівні медичної допомоги. На цьому наголошує і Президент України. Завдання Глави держави – побудувати єдиний простір, починаючи від перинатальних центрів і закінчуючи лікарнями та спеціалізованими медичними центрами, - зазначила Галина Пастух.
Як запевнила заступник голови облдержадміністрації, і на рівні держави, і на рівні області для реалізації цих завдань влада не шкодуватиме ані коштів, ані організаційних зусиль. "Шлях реформування завжди непростий, але ми будемо йти ним разом із працівниками та керівництвом медичних установ, дослухаючись до потреб пацієнтів", - наголосила посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool