Кіровоградщина: чоловік зрізав провід з лінії напругою 10 кВ

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

30 жовтня 2013 року до служби безпеки ПАТ «Кіровоградобленерго» надійшла інформація про те, що в одному із сіл Кіровоградського району на пункт прийому металобрухту якийсь чоловік кілька разів приносив алюмінієвий провід.

Інформацію передали до Кіровоградського РВ УМВС в області. Під час спільного з правоохоронцями огляду вказаного приймального пункту було виявлено 72 кілограми алюмінієвого проводу марки АС-35. В ході проведення подальших заходів вдалося встановити особу злодія. Ним виявився місцевий мешканець 1972 року народження, який розповів, що провід він зрізав з лінії напругою 10 кВ, яка пролягає територією одного із садових товариств.

Провід у якості речового доказу вилучили, а проти крадія відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1, ст. 185 КК України.

Служба безпеки
ПАТ «Кіровоградобленерго».

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool