Кіровоградщина: чоловік отримав удар ножем в спину

Лютий 18, 2014 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Пізнього вечора потерпілого біля двору помітив житель районного центру та викликав швидку.

Медики повідомили про подію працівникам міліції, які оперативно затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний раніше судимий місцевий житель.
Як попередньо з’ясували правоохоронці, чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, посварився з 52-річним знайомим у нього вдома. Після того, як словесний конфлікт переріс у бійку, молодший з опонентів ударив старшого ножем в область спини, а потім утік.
Поранений чоловік намагався самостійно дійти до домоволодіння сусіда. Біля двору він знепритомнів, саме там його і знайшов односельчанин.
Потерпілого було госпіталізовано до центральної районної лікарні. У нього медики діагностували проникаюче ножове поранення з пошкодженням органів грудної клітини.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, – повідомив начальник Знам᾿янського МВ УМВС в області Сергій Рудь.
Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу арешт. Слідство триває. Раніше чоловік вже відбував покарання за скоєння крадіжки.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool