Кіровоградщина: чоловік отримав удар ножем в спину

Лютий 18, 2014 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Пізнього вечора потерпілого біля двору помітив житель районного центру та викликав швидку.

Медики повідомили про подію працівникам міліції, які оперативно затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний раніше судимий місцевий житель.
Як попередньо з’ясували правоохоронці, чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, посварився з 52-річним знайомим у нього вдома. Після того, як словесний конфлікт переріс у бійку, молодший з опонентів ударив старшого ножем в область спини, а потім утік.
Поранений чоловік намагався самостійно дійти до домоволодіння сусіда. Біля двору він знепритомнів, саме там його і знайшов односельчанин.
Потерпілого було госпіталізовано до центральної районної лікарні. У нього медики діагностували проникаюче ножове поранення з пошкодженням органів грудної клітини.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, – повідомив начальник Знам᾿янського МВ УМВС в області Сергій Рудь.
Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу арешт. Слідство триває. Раніше чоловік вже відбував покарання за скоєння крадіжки.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool