Кіровоградщина: чергова сварка через горілку закінчилася вбивством

Травень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Сварка зі співмешканкою для 34-річного жителя міста Знам’янки Кіровоградської області закінчилася трагічно після того, як за жінку вступився її 16-річний родич. Отримані тілесні ушкодження виявилися для потерпілого несумісними із життям.

До Знам`янського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 31-річної місцевої жительки про те, що за місцем проживання помер її співмешканець. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі потерпілого правоохоронці виявили тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми.
У ході проведення першочергових заходів працівники міліції встановили, що увечері після розпиття спиртних напоїв між чоловіком та жінкою, що мешкали разом, виникла сварка. У розпалі з’ясування стосунків у сутичку втрутився юний родич. Аби втихомирити чоловіка, хлопець кілька разів ударив його в область голови. Через деякий час від отриманих травм потерпілий помер.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 7 до 10 років. Триває розслідування. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно підозрюваного.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool