Кіровоградщина: більше 88 відсотків злочинів відносяться до категорій тяжких та особливо тяжких.

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

В ході оперативного супроводу документальних перевірок суб’єктів господарювання викрито 32 злочини за фактами ухилень від сплати до бюджету податків, 27 з яких – в особливо великих розмірах. З початку року податкова міліція області викрила 63 злочини економічної спрямованості

Протягом 10 місяців 2012 року виявлено 11 злочинів за фактами легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. Також викрито діяльність 14 суб’єктів господарювання, які мають ознаки фіктивності. Припинено діяльність 3 «конвертаційних центрів».
За результатами оперативного супроводу розслідування кримінальних справ закінчено провадженням та направлено до суду кримінальні справи по 52 злочинах.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool