Кіровоградець здобув перемогу у престижних міжнародних змаганнях

Червень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

В Одесі завершилися міжнародні змагання з пауерлфіфтингу IPL Europe Cup 2015, в яких взяли участь понад 150 спортсменів з України, Чехії та країн Африки. На змаганнях, організованих Асоціацією Пауерліфтингу України, Кіровоград представляв 15 річний Давид Величко - вихованець дитячо-юнацького клубу «Моноліт» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Давид вижав штангу лежачи вагою 105 кг та став переможцем у ваговій категорії 67,5 кг. Тренує спортсмена Віктор Бєлосвєтов, який вважає, що за сприятливих обставин, Давид Величко може досягти високих спортивних вершин і прославити не тільки Кіровоград, але і всю Україну.
- Давид Величко продемонстрував себе цілеспрямованим, дисциплінованим та відповідальним спортсменом, - відзначив тренер юнака. - Він тренується у тренажерному залі ДЮКу «Моноліт» всього 2,5 роки і вже має у своєму активі перемоги у престижних змаганнях.
Сам Давид Величко розраховує взяти участь у Чемпіонаті Європи і перемогти у ньому.

джерело Фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool