Кіровоградець оперативно затримав грабіжника

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

У місті Кіровограді на вихідних на одній із вулиць міста сталося пограбування. Підозрюваного у скоєнні злочину «по гарячих слідах» затримав колишній працівник карного розшуку, який за збігом обставин опинився неподалік місця скоєння злочину. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

19-річна жителька обласного центру, не підозрюючи нічого лихого, йшла у своїх справах, як раптом невідомий чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок та кинувся втікати.

Дівчина одразу ж звернулася за допомогою до випадкового перехожого, який виявися пенсіонером органів внутрішніх справ. Колишній правоохоронець, звісно, не розгубився – почав переслідувати зловмисника, наздогнав його та затримав.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники міліції встановили особу підозрюваного. Ним виявися 26-річний кіровоградець. Спочатку молодик заперечував свою причетність до пограбування, але згодом з’ясувалося, що, аби приховати речовий доказ, він просто на ходу ковтнув золоту прикрасу. Правдивість слів підозрюваного підтвердила рентгенограма, яка засвідчила наявність вкраденого ланцюжка у його шлунку.
За фактом грабежу порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України, згідно якої вчинений злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
До речі, зловмисник раніше притягувався до адміністративної відповідальності за зберігання наркотичних засобів. А цього разу, за поясненням чоловіка, він наважився на скоєння пограбування начебто для того, аби виручити гроші для погашення кредиту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool