Кіровоград: зв’язківці подякували міліціонерам за роботу

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Вжиття заходів, спрямованих на попередження крадіжок телефонного кабелю та іншого майна ПАТ «Укртелеком», обговорили на спільній селекторній нараді представники товариства, керівництва Управління МВС України в Кіровоградській області та райвідділів міліції регіону.

Приємною подією під час зустрічі стало нагородження кількох працівників відділу Державної служби охорони при УМВС в області, які брали участь у затриманні підозрюваних у скоєнні подібних крадіжок.
Подяки та цінні подарунки від керівництва Кіровоградської філії підприємства отримали співробітники ВДСО: прапорщики міліції Сергій Заплаткін, Юрій Королевський та Валерій Нечипорук, а також старші сержанти міліції Сергій Флоринський і Артем Бабенко.
Загалом протягом 2012 року за повідомленнями операторів ПАТ «Укртелеком» на території області нарядами груп затримання відділу Державної служби охорони здійснено понад 80 виїздів. У ході вжиття першочергових заходів попереджено 24 спроби вчинення крадіжок та «за гарячими слідами» затримано 6 осіб, підозрюваних у скоєні цих кримінальних правопорушень.
З початку 2013 року працівники нарядів ВДСО при УМВС в області під час виїздів на місце події вже затримали 4 осіб за підозрою у вчиненні крадіжок кабелю.


СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool