Кіровоград: зустріч з талановитою письменницею

Квітень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1627 | Коментарі: 0

16 квітня об 11.00 в Обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбудеться творча зустріч поетеси Антоніни Петрівни Царук з користувачами бібліотеки та всіма бажаючими.

Письменниця активно досліджує літературу ХХ століття, як літературний критик, але все життя пише вірші для дітей.
Народилася Антоніна Петрівна Царук 9 травня 1961 року в смт Компаніївка Кіровоградської області. Закінчила філологічний факультет Кіровоградського педагогічного університету ім. В. Винниченка. Працює викладачем кафедри гуманітарних наук та документознавства в Кіровоградському Національному технічному університеті.
Член Національної Спілки письменників України, відповідальний секретар Кіровоградського обласного літературного об`єднання “Степ”, лауреат обласного конкурсу “Сокіл степів”. Член Всеукраїнського жіночого товариства імені Олени Теліги. Член Української народної партії. Автор збірок віршів для дітей «Онучечка – чомучечка» (2006), «Відважне Мишеня» (2007), «Гостював у Літа Дощик» (2007), «Майже вчений» (2008), п’єси–казки «Земля Світлячків» (2008) за однойменною повістю–казкою В.Близнеця, “Як Петрик стежину пас” (2009), “Мовчання бруньки” (2012).
Запрошуємо мешканців та гостей міста на зустріч з талановитою кіровоградською письменницею.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool