Кіровоград: змагалися юні спортсмени

Листопад 25, 2013 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” 21 листопада 2013 року в м. Кіровограді на базі Кіровоградської загальноосвітньої школи-інтернат організовано та проведено фізкультурно-оздоровчі заходи “Ти зможеш, якщо зміг я!” серед дітей-вихованців спеціалізованих закладів з нагоди Всесвітнього дня дитини.

Юні спортсмени (учні 6-8-х класів) змагалися у таких вправах: згинання і розгинання рук в упорі лежачи, стрибки на скакалці, згинання і розгинання тулуба, кидки у баскетбольний кошик “Баскетбол”, а також демонстрували свою влучність у змаганнях з дартсу. Всі учасники викладалися на повну, адже мета у всіх одна – омріяна медаль за перемогу!
Родзинкою заходу стала присутність на нагородженні почесного працівника фізичної культури і спорту, судді міжнародної категорії, голови обласної організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, колишнього вчителя фізичної культури школи-інтернату Олександра Петровича Березана, який розповів про свій тернистий шлях від простого сільського вчителя до начальника облспортуправління та разом з директором школи-інтернату Сергієм Сторчаусом та представниками обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” провели нагородження переможців грамотами та медалями.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool