Кіровоград: Злочинці викрали з квартири 100 тисяч гривень та кількадесят тисяч доларів США.

Лютий 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1573 | Коментарі: 0

Восени минулого року працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в області затримали трьох жителів Кіровоградщини за підозрою у скоєнні крадіжки значної суми коштів з помешкання жителя обласного центру.

Правоохоронці встановили, що учасники організованої злочинної групи діяли за попередньою змовою з чітким розподілом ролей. До злочину готувалися близько місяця. У результаті викрали з квартири кіровоградця 100 тисяч гривень та кількадесят тисяч доларів США.
У подальшому частину коштів, здобутих незаконним шляхом, зловмисники внесли за платежем особистого кредитного зобов’язання, таким чином легалізувавши їх.
– Стосовно учасників злочинної групи обрано міру запобіжного заходу – арешт, – повідомив начальник УБОЗ УМВС в області Андрій Крищенко. – Наразі досудове розслідування закінчено, кримінальне провадження, відкрите за ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України, з обвинувальним актом направлено до суду.
Крім того, забезпечено відшкодування частини збитків, завданих злочинною діяльністю, та накладено арешт на майно зловмисників на суму 155 тисяч гривень.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool