Кіровоград: злочинці викрали майже 20 камер відеоспостереження

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Зловмисники викрадали технічні засоби з будівель аптек, банківських установ та магазинів обласного центру. За вчинене крадіям загрожує до п’яти років позбавлення волі.

- Повідомлення про крадіжки камер відеоспостереження почали надходили до Кіровоградського міськвідділу міліції у березні, - розповів т.в.о. начальника міськвідділу Володимир Гавриленко. – У результаті проведення низки заходів правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє товаришів 22 та 27 років.
Вдень чоловіки блукали вулицями обласного центру й видивлялися місця, де встановлені камери. Вночі, приховавши обличчя, зривали техніку з кріплення.
Крадене зловмисники збували. Для покупців вигадували «легенду» про те, що нібито вони розбирають будинок, а техніка для спостереження їм більше не потрібна. Отримані від продажу кошти у сумі 100-200 гривень чоловіки витрачали на власні потреби.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.
Раніше обидва зловмисники вже притягувалися до відповідальності: один за скоєння пограбування, інший – за зберігання наркотичних засобів.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool