Кіровоград: злочини та події на 4 грудня

Грудень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 337 заяв і повідомлень громадян, з них 49 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 60-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 35 - річний односельчанин викрав з помешкання потерпілого набір нових рожкових ключів та пасатижі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 63-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 26-річний сусід потерпілої вночі проник на територію домоволодіння потерпілої та викрав домашню птицю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Працівники Олександрійського міського відділу міліції викрили у вчиненні кримінального правопорушення 42-річного місцевого жителя. Встановлено, що підозрюваний через незачинене вікно викрав гаманець з грошима 60-річного олександрійця, який чоловік залишив на підвіконні. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool