Кіровоград: злочини та події на 26 листопада

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 336 заяв і повідомлень громадян, з них 50 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 25 –річна місцева жителька, яка повідомила, що під час спільного перебування в гостях у знайомого 31-річний кіровоградець викрав у неї мобільний телефон. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення 41-річного жителя одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що 21-річний житель іншої області викрав гайкові ключі з кількох тракторів у населеному пункті. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у ході розслідування за фактом крадіжки встановили особи зловмисниць, підозрюваних у викраденні зимової куртки з одного з магазинів в обласному центрі. Ними виявилися 19-річна раніше судима місцева жителька та її 26-річна знайома.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool