Кіровоград: злочини та події на 16 грудня

Грудень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 319 заяв і повідомлень громадян, з них 45 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Бобринецького райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 47-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 44-річний раніше судимий односелець жінки викрав з погреба її домоволодіння понад 10 банок з консервацією. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення 59-річної жительки одного з сіл про те, що 18-річний родич, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив з нею сварку, під час якої завдав потерпілій травм у вигляді саден на тілі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
Працівники Олександрійського міського відділу міліції на одній з вулиць міста зупинили 34-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили паперовий згорток з речовиною, схожою на коноплю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool