Кіровоград: журналістика -дзеркало життя територіальної громади

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 червня, міський голова Олександр Саінсус під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради привітав кіровоградських журналістів, які активно висвітлюють життєдіяльність обласного центру та діяльність міської влади з прийдешнім професійним святом – Днем журналіста.

Дзеркалом життя територіальної громади назвав міський голова журналістику і побажав усім представникам мас – медіа творчих успіхів, цікавих сюжетів та вдячних читачів, глядачів і слухачів.
Міський голова виконав приємну місію і нагородив Почесною грамотою Кіровоградської міської ради фотокореспондента вісника “Вечірня газета” Олега Шрамка. Грамот Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету удостоєні директор творчого об’єднання новин “День за днем” Юлія Лісняк та журналіст телеканалу ТТВ Євген Салтан.

джерело

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool