Кіровоград: ЖЕКи та КРЕПи пройдуть фінансовий аудит

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

Всі кіровоградські ЖЕКи і КРЕПи пройдуть процедуру прискіпливого аудиту.

Доручення контрольній службі міської ради здійснити грунтовну перевірку фінансової діяльності комунальних підприємств, які фактично припинили свою роботу, дав секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 8 грудня, під час наради з керівниками виконавчих органів. - У Кіровограді є ЖЕКи, де керівники нараховують собі різноманітні премії, які в декілька разів перевищують саму заробітну плату, - наголосив Іван Марковський. – Я двома руками за, щоб люди отримували пристойну платню за свою роботу. Але, коли це робиться на фоні того, що робітники взагалі не отримали зароблене за листопад, коли підприємство має величезні борги з податків і перед постачальниками – це неприпустимо

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool