Кіровоград: заява фракції Партїі регіонів у міській раді

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Фракція Партії регіонів у Кіровоградській міській раді оприлюднила заяву з приводу провокаційних дій окремих осіб та порушення ними порядку під час проведення засідання сесії Кіровоградської міської ради 6 листопада 2013 року.

За три роки своєї каденції представники оновленої міської влади навели лад у роботі Кіровоградської міської ради. Минули часи, коли на сесіях царював хаос, голосували та рахували голоси абияк, депутати вчиняли бійки та жбурляли одне в одного тортами та ін. Велике занепокоєння викликають поки що поодинокі провокації сил, які прагнуть повернути міськраду і в цілому Кіровоград до епохи безладу, «дерибану» та беззаконня. Події у міськраді 6 листопада, коли представниками так званої опозиції під прапорами партії УДАР знову ламалися двері, фізична сила застосовувалась до працівників охорони, у сесійному залі лунали ґвалт та лайка – чергова така провокація. Під популярними, але беззмістовними гаслами протесту проти транспортної реформи була паралізована та брутально зірвана робота представницького органу міської влади. Ми знаємо: проблема у сфері пасажирських перевезень Кіровограда справді існує, її треба вирішувати, і знаємо як – реформа триває, і робити будь-які висновки зарано. Але вирішувати цю проблему ми будемо виключно у законний та цивілізований спосіб. Кіровоградську міську організацію Партії регіонів сьогодні представляють люди справи, які поважають закон та порядок, та керуються ними у своїх діях. Ми ніколи не підемо на поводу у провокаторів, які штовхають людей до порушення закону та порядку, плекаючи політичні та бізнесові амбіції окремих осіб. Ми – за закон та порядок у Кіровограді, за цивілізоване та законне вирішення всіх проблемних питань. Ми ніколи не допустимо повернення нашого рідного міста назад до хаосу та безвладдя!

Голова фракції Партїі регіонів у Кіровоградській міській раді Юрій Тітов.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool