Кіровоград: затримали підозрюваних у грабежі

Липень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Зловмисників, які втікали на автомобілі, правоохоронці наздогнали на одній із вулиць міста Кіровограда. Ними виявилися двоє 30-річних жителів обласного центру.

До співробітників відділу Державної служби охорони звернувся 19-річний місцевий житель та повідомив про пограбування. Чоловік розповів, що двоє невідомих, погрожуючи застосуванням фізичної сили, відібрали у нього 100 гривень, сіли в авто і поїхали геть.
Наряд спеціального підрозділу груп затримання батальйону міліції відділу ДСО при УМВС в області у складі молодшого інспектора Віталія Авраменка та міліціонера-водія Сергія Тарасенка негайно вирушив на пошуки автівки, на яку вказав потерпілий.
Працівники ДСО швидко наздогнали автомобіль ймовірних грабіжників. Від водія та пасажира відчувався запах алкоголю. На прохання міліціонерів надати документи для перевірки, чоловіки не відреагували, а, навпаки, почали втікати, грубо порушуючи Правила дорожнього руху.
Для підкріплення на місце події правоохоронці викликали ще один наряд групи затримання ВДСО та наряд ДАІ, що ніс службу неподалік.
У результаті вжитих заходів правоохоронці затримали зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів. Підозрюваних передали слідчо-оперативній групі Кіровоградського міського відділу міліції для подальшого з’ясування обставин події.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Слідство триває.

За матеріалами ВДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool